We dansen elke donderdagavond in de sportzaal van Daltonschool Rijnsweerd, Jan Muschlaan 24, Utrecht.

De groep bestaat wekelijks uit 15 tot 25 mensen, zodat je genoeg verschillende danspartners hebt. Afwisselend dans je op jezelf of in combinatie met een partner of meerdere mensen tegelijk.

 Weekgroep1

Er dansen beginners en gevorderden, dus waar je ook vandaan komt, je bent welkom.

De groepsleden zullen je opnemen als jij wilt laten zien waar jij aan toe bent.

 

Je kunt altijd komen voor een proefles om te ervaren wat onze lessen je te bieden hebben. Bel even van tevoren met Karin.

 

Ben je enthousiast geworden na de proefles? Dan vragen we je een commitment met ons aan te gaan voor minimaal vijf avonden.

De groepsleden investeren vertrouwen in elkaar, we bouwen een band met elkaar op. Daarvoor is jouw regelmatige aanwezigheid belangrijk.

 

Onze lessen zijn altijd afgestemd op de behoeften en vaardigheden van de groep.

We herhalen regelmatig de basisbeginselen die een veilige bodem leggen in onze ontmoetingen. Daarnaast bieden we verdieping van de Biodanza theorie.

 

De oefeningen volgen altijd een thema dat soms enkele weken wordt aangehouden om tot diepe belevingen in jezelf en met elkaar te kunnen komen.

Onze thema's gaan bijvoorbeeld over de bewegingen in de natuur, we dansen volgens het ritme van de seizoenen, we onderzoeken in vivencia's wat de gekozen onderwerpen ons kunnen vertellen.

 

Twijfel jij of wij over je klik met de groep dan zijn enkele lessen in onze weekgroep op maandag in Hilversum een goed alternatief. 

 

Kom ervaren wat jij kunt toevoegen aan de groep en hoe anderen jou kunnen steunen! Laat je door ons welkom heten.

 

WG HilversumHoud je van muziek? Wil je van je eigen lijf en jouw bewegingen genieten? Dan is Biodanza iets voor jou.

Elke maandagavond dansen we van 19.30 tot 21.30 uur in Wijkcentrum De Geus - Geuzenweg 84 Hilversum.

BiodanzaLife brengt je in contact met

Plezier
Ontspanning
Persoonlijke ontwikkeling
Gezelligheid

Biodanza brengt je denken en voelen samen.
In een workshop van 1.5 à 2 uur dansen we op stimulerende en rustig makende muziek. Die helpen je je te verbinden met je eigen lichaam, je gevoel en met je mede-dansers. Alles zonder woorden. We dansen alleen, met twee of drie of met z'n allen. Kom meedoen. Een proefles kost € 5.

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te kunnen doen. Wat we doen is geschikt voor jong en oud, zowel mannen als vrouwen. Elke week hebben we een thema en we sturen je altijd een uitnodiging per e-mail. Zo blijf je betrokken en weet je wat we gaan doen.

Bevalt het? Dan vragen we je een verbinding voor minimaal vijf keer met ons aan te gaan. Zo zal jij de blijvende positieve effecten van Biodanza ervaren en deze meenemen in je dagelijks leven. Ook voor de groep is het prettig wanneer je meerdere weken komt en je elkaar beter leert kennen.

Samen bouwen we aan onderling vertrouwen en zo vormen we een steeds hechter wordende groep. Gezellig om naar toe te gaan. Inspannend en ontspannend.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel Karin (06-21667788). Je kunt ook langskomen vanaf 19.15 uur.

Kom meedansen. Biodanza maakt je vitaal!

 

** Voor SENIOREN organiseren we op maandagmiddag een biodanzaworkshop  - neem een kijkje via de menubalk hierboven.