We dansen elke donderdagavond in de sportzaal van Daltonschool Rijnsweerd, Jan Muschlaan 24, Utrecht.

De groep bestaat wekelijks uit 15 tot 25 mensen, zodat je genoeg verschillende danspartners hebt. Afwisselend dans je op jezelf of in combinatie met een partner of meerdere mensen tegelijk.

 Weekgroep1

Er dansen beginners en gevorderden, dus waar je ook vandaan komt, je bent welkom.

De groepsleden zullen je opnemen als jij wilt laten zien waar jij aan toe bent.

 

Je kunt altijd komen voor een proefles om te ervaren wat onze lessen je te bieden hebben. Bel even van tevoren met Karin of Jeannette.

 

Ben je enthousiast geworden na de proefles? Dan vragen we je een commitment met ons aan te gaan voor minimaal vijf avonden.

De groepsleden investeren vertrouwen in elkaar, we bouwen een band met elkaar op. Daarvoor is jouw regelmatige aanwezigheid belangrijk.

 

Onze lessen zijn altijd afgestemd op de behoeften en vaardigheden van de groep.

We herhalen regelmatig de basisbeginselen die een veilige bodem leggen in onze ontmoetingen. Daarnaast bieden we verdieping van de Biodanza theorie.

 

De oefeningen volgen altijd een thema dat soms enkele weken wordt aangehouden om tot diepe belevingen in jezelf en met elkaar te kunnen komen.

Onze thema's gaan bijvoorbeeld over de bewegingen in de natuur, we dansen volgens het ritme van de seizoenen, we onderzoeken in vivencia's wat de gekozen onderwerpen ons kunnen vertellen.

 

Twijfel jij of wij over je klik met de groep dan zijn enkele lessen in onze weekgroep op maandag in Hilversum een goed alternatief. 

 

Kom ervaren wat jij kunt toevoegen aan de groep en hoe anderen jou kunnen steunen! Laat je door ons welkom heten.